Sem skuhala najbolj zanič hruškovo marmelado na svetu :)
Celo sem vrgla stran.
Prvič sem poskusila skuhat marmelado brez sladkorja. Sem videla recept v reviji Pomagaj si sam, ga na hitro prebrala in si rekla, to moram enkrat poskusit. In potem sem dobila hruškice. In sem imela manj kot uro časa za vse. Samo rezala sem jih pol ure! Za branje navodila itak ni bilo časa. Spomnila sem se, da se da noter ščepec soli, malo limoninega soka in kaka začimba in malo pokuha :) Marmelada je bila občutno preslana (očitno daš mikro mini ščepec soli), malo prekisla, ingver pa ni pasal noter. Skratka zelo neokusno in neuporabno.
Sklep za naslednjič:
- natančno preberi navodilo in nasvete,
- vzemi si čas,
- premisli, kaj bo pasalo skupaj,
- z ljubeznijo skuhaj.
Škoda :( Ker hruškova mora biti dobra, čeprav poskusila je še nisem nikoli. Bo pa zato naslednjič popolna!
OdgovoriIzbrišihihihi, kako sijajna objava :))) Dobra si!
OdgovoriIzbrišino, sej se ni treba smejat! :))
Izbriši:D:D
OdgovoriIzbrišihehe, kako sem se nasmejala :D:D neverjetno čidovita si :)
hvala uri :) lepo je to slišat.
IzbrišiHehe. :) Škoda, ker sem šele zdaj odkrila tvoj b(r)logec. Super objava..
OdgovoriIzbrišiOčitno letošnje poletje ni bilo pravo za kuhanje marmelade. Meni je uspelo vrečt stran celo rundo figine. Ne vem kaj sem počela, ampak kar čez noč, ko bi se mogla hladit, se je skisala. Uf, sm bila huda. :)