sreda, 01. september 2010

Duesseldorf

 Ta pravljica ne bo nikoli resnična, življenje nas uči: Bodi pameten in 'šparaj'!

Super papica v starem delu mesta, na najbolj prometni in turistični uličici. Losos v omakci, z rižem in zelenjavco. Slastno! Imam slabe izkušnje s turističnimi ulicami in njih kulinarično ponudbo, zato sem bila toliko bolj prijetno presenečena.

Notranja oprema počitniške prikolice. Res! Kakšne 60 let nazaj. Hahaha, prav šporget na drva!

Obvezno kofetkanje oz. čajčkanje. Pri enem srečnem atu, ki dela sendviče in zajtrke z ljubeznijo. In jih tako tudi postreže. 

Luškana izložba. Všeč so mi kakor-kolaži zadaj, s pikicami...

Obožujem veliiika okna s križi.

Fensi WC v kleti enega samostana, kjer je tudi muzej. In ko greš na stranišč,e najprej tavaš po enih muzejskih labirintih, kar mimo razstavljenih artefaktov. Hecno imajo to. 

In restavracija na notranjem dvorišču samostana. Ma, kok dobr! :) Svetlo, mirno, spokojno, in odlična hrana.Glavni trg, kolesa in lep poletni dan.

Čokoladni vahlni.Iz ene mikro mini majčkene vahl-pekarne. Mama na enem kvadratnem metru obvladuje celo dizeldorfsko vahl-sceno.

Obrežje Rena, kjer se martinčka, polni baterije in je vahlne.

Afne guncam.
                                  
                                     
Drevesno deblo, ki so ga zaprli v rastlinjak sredi parka, da lahko mestni ljudje opazujejo, kako razpada, trohni. Ajajaj, mestni otroci :)


Gospod Pravi se uči rolat. Jaz obožujem urejene in asfaltirane potke ob Renu, ki so za rolanje, tek in kolesarjenje idealne!


Ni komentarjev:

Objavite komentar