nedelja, 03. november 2013

Ohrovt je super. Kodrolistni ohrovt pa še boljši.

Kar nekaj časa sem bila odsotna iz Veveričjega b(r)loga. Sem pa medtem brskala po meni ljubih in poznanih blogih in odtavala tudi po tisti malo manj poznanih (joj, koliko luškanih (in koristnih) stvari je v blogosvetu).

No, v prvo kategorijo spada tudi blog Moj svet kuhanja in priprave sladic. Ustvarja ga DB, ki zase pravi, da je preprost moški, katerega navdušujejo kuharija, torte in fotografija. Jaz vem o njem, da objavlja super recepte, da ima neverjetno potrpljenje, mirno roko in smisel za izdelavo prelepih tort, ter da so njegove objave iskrene in zanimive. In fino je v poplavi ženskih blogov pokukat še v enega, kjer z nami svoje misli (in recepte) deli moški.

Zadnjič je objavil dva preprosta recepta, ki vsebujeta kodrolistni ohrovt in po srečnem naključju sem imela ravno te sestavine v hladilniku za porabit.Super fino zanimivo ;)
Priporočam!

2 komentarja:

  1. Tole pa me razveseli, da tudi kdo res proba in potem še objavi. Super izgledajo. Teh popečenih kruhkov se pri nas ne moremo prenajesti, tako, da smo že počasi zasvojeni.

    Pa hvala za tvoje besede, ki so mi takoj polepšale dan. ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. NJami jami je to za videt! Bo treba probat ..

    OdgovoriIzbriši