četrtek, 23. maj 2013

Živa center


Živa center se nahaja v Ljubljani, na Tomačevem. Je trgovina s čimbolj naravno kozmetiko in prehrano. Jaz sem tam nakupila eterična olja za svoje copranje. Aja, pa čips kupim tam. Ker je čips moja res šibka točka (predvsem pred tistimi dnevi) in imajo v tej trgovini enega takega iz različnih zelenjav in potem se tolažim slepim, da je malo bolj zdrav, no, malo manj nezdrav.

Ne, to ni reklamca ali kaj podobnega, želela sem samo pokazat, kako luškano okolico ima ta trgovina. Zadaj, na dvorišču stoji ena toplo rumena hiša z zanimivimi dodatki in zelo zanimiv vrt v gajbicah. Fino.




Tale vrt v gajbicah je res fenomenalen!

3 komentarji:

  1. Ta trgovina je super in lastnika tudi. Marsikaj zanimivega imajo. In tudi prek spleta lahko nabavljaš. Kozmetika, ko jo prodajajo ima resnične certifikate, ne le napise na nalepkah. O, zgleda kot da pišem reklamo. Pa naj bo reklama, če je pa fajn stvar :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Popravljam tipkarskega škrata....kozmetika, KI jo prodajajo, ne - ko jo prodajajo.. Se vidi, da je že preveč ura. Lepo bodi, lahko noč :)

      Izbriši
    2. Se strinjam - reklama za fajne stvari mora bit. Drugače pa, ja, resnični certifikati. Če že, kupujem itak samo takšne stvari (no, in pa doma pridelane zadeve od tistih, ki jim zaupam, čeprav nimajo uradnega certifikata). Ravno včeraj sem bila ne enem predavanju na to temo - kozmetika in certifikati (kako ga pridobiti). Je pa na splošno fino, da smo osveščeni, da nas potem ne ganejo napisi v stilu 'naravno', 'res naravno', 'čisto iz narave' ipd. :) Banaliziram, ampak tako je. Lepo met.

      Izbriši